Vi har brugt Line som massør til vores travheste siden november 2008, specielt til vores to bedste heste, Hamble Crown og Mystic Flame. Specielt sidstnævnte havde enorme spændinger i muskulaturen efter et nyreslag, hvor massagen har gjort hende meget mere afbalanceret og spændstig. Line har masseret Mystic Flame inden hendes sidste 4 løb,hvor det er blevet til 3 sejre og over 70.000 kr. indtjent. Vi er meget godt tilfredse med samarbejdet og kan varmt anbefale hende.

Lene Holmer/ Team Holmer


Hamble Crown

Vi kan varmt anbefale at bruge Line også til de små ponyer. Vi købte i oktober Viktor til vores datter Mille på 7 år, det er hendes første pony. Viktor er en utrolig sød og rolig pony, men de første par måneder vi havde ham, kunne han godt finde på at bukke i galop. Vi havde på det tidspunkt en saddel som ikke lå så godt på Viktor.

Vi fik købt en anden sadel som lå perfekt. Jeg havde da bemærket at andre brugte massør til deres heste, men for at være ærlig, så tænkte jeg ”hvad skal det lige til for”, den tanke er kommet mig til skamme. Vi hørte om Line fra nogle venner og de kunne varmt anbefale hende, så vi tænkte at det da kunne være sjovt lige at få hende til at gå Viktor efter for at se om alt var som det skulle være. Det var en ren fornøjelse at se Viktor få massage, han bare nød det, Line kunne fortælle, at han var en lille smule låst i den ene side og at det evt. kunne stamme fra en saddel der ikke lå perfekt.

Vi kunne jo så fortælle om den første sadel som vi havde haft og at den altid gled ud på den ene side, men at vi havde fået købt en ny. Line kom og tog Viktor 3 gange med 14 dages mellemrum og man må sige at det har givet noget, Viktor har ikke lavet et eneste buk siden.

Line kommer nu ca. en gang om måneden, for vi har talt om at det er bedre at holde det ved lige og få gjort noget ved det inden at skaderne opstår.

Viktor er vores første pony/hest og vi er lykkelige over at vi fik Line til at komme og gå ham efter. Så har i problemer med en pony og tror at den er fræk, så kunne det måske være en ide at få Line til at gå den igennem, det kan jo være at den ikke er fræk, men måske er øm eller har ondt. Vi håber jo alle at vores børn får den bedste pony tid de kunne ønske sig.

Henriette Rosenlund, Mille/Viktor


Mille og Viktor

Jeg har brugt hestemassør Line U. Pedersen til min western hingst for at få min hest til at yde det optimale i min daglige træning og til stævner.

Efter massage bliver Smooth meget træt men dagen efter kan jeg tydeligt mærke effekten af massagen, han arbejder mere smidigt i volterne og får nemt og får nemt ved at gå ind og udføre øvelserne. Jeg har derfor kun oplevet massage til min hest som noget positivt.

Majbritt Nebel / Smooth of the bar

Jeg får undervisning af Line og er meget tilfreds, hun er god til fejl på rytteren og hesten, god stemning, god til at sige fejl mange gange og god til at lære fra sig, selv god rytter, godt overblik. Hun ved hvordan hun skal håndtere sine ryttere og heste, jeg er rigtig glad for hende.

Karina Madsen / Ib, dressur vallak på LA niveau

Line er en rigtig dygtig hestemassør, hun går meget grundigt til værks når hun kommer til en ny hest. Med sin viden omkring heste yder Line altid sit bedste. Line er meget pligtopfyldende og utrolig dygtig på sit felt. Jeg kan på det varmeste anbefale Line som din nye hestemassør.

Rikke Mahaffy / Sheik, dressur pony

Comments are closed.