hestemassage, hestemassør

Samarbejdspartnere

Som hestemassør arbejder jeg frem imod den bedste behandling og forståelse for hest og rytter. Jeg finder det derfor vigtigt med et seriøst samarbejde med dyrlægen/kiropraktoren, smeden, hestetandlægen, sadelmager og ridelæren, hvilket tilsammen vil give de bedste betingelser for et godt og holdbart resultat.

I mit tidligere arbejde som veterinærsygeplejerske ved Skjern Å Dyrlægerne, fik jeg etableret et samarbejde med dyrlæge Eva Løber, som også er uddannet heste kiropraktor. Vi har sammen udviklet dette samarbejde og i dag arbejder vi tæt sammen i bestræbelserne på at optimere behandlingen af hestene.

Jeg har også indledt et samarbejde med Gorm Carson fra Kolding Dyrehospital, som ligeledes er dyrlæge og kiropraktor. Dette samarbejde ser jeg frem til at udbygge og håber at endnu flere heste vil få gavn af dette tværfaglige samarbejde.

Claus Toftgaard – Balimo stolen.

http://claustoftgaard.dk/lang/dk/kurser-foredrag/

Undervisning

Ridning har altid været en stor del af mit liv med heste, og som dressur rytter har jeg prøvet meget forskellig undervisning. Jeg rider selv ved Anita Skovmøller som underviser meget efter den klassiske dressur, som vi også kender fra Hasse Hoffmann. Det kan være meget svært at finde en dygtig underviser men er ikke i tvivl om jeg nu er på rette vej med den klassiske dressur, hvor der altid er stor fokus på grundridning. Hesten skal være i selvbæring og balance og derved bliver mere smidig i sin overlinje.

Som rytter kan man have problemer med spændinger og skævheder i kroppen, og jeg har selv søgt behandling for dette på klinik Lasota i Fredericia med stor effekt på min ridning.

Jeg og mine samarbejdspartnere ønsker at give jer den bedste og kvalificeret hjælp.

Comments are closed.